• 0 Product(en)
    Totaal € 0,00

    • 0 Product(en)

      € 0,00

Fietstassen

Een fietstas is een echt Nederlands product. Nergens ter wereld zie je zoveel fietsen met fietstassen rijden als in Nederland! Nederlanders gebruiken hun fietstas voor het vervoeren van producten. Vooral in drukke steden is het vervoer op de fiets vaak nog sneller dan met de auto.

Mensen vervoeren in hun fietstas onder andere hun boodschappen, hun net aangekochte kleding of woonaccessoires. Jongeren stoppen hun schooltas in hun fietstas en mensen die naar het werk fietsen, stoppen hun lunchtrommeltje in deze tas. De fietstas is voor velen een onmisbaar product geworden. Basil speelt daar op in. Zij ontwerpen fietstassen en houden rekening met onze wensen...

Want naar wat voor fietstas zijn wij eigenlijk op zoek?
- De fietstas moet sterk zijn.
- De fietstas moet ruim zijn.
- Een waterdichte fietstas zou ook fijn zijn in dit regenland
- De fietstas moet leuk zijn.

Kinderfietstassen en nog veel meer...


De fietstassen van Basil voldoen aan al deze kenmerken.  De tassen zijn stevig, groot, waterafstotend en verkrijgbaar in diverse modellen, kleuren, patronen en stijlen. Dus voor elk wat wils. Voor kinderen zijn er de zogenaamde kinderfietstassen. Deze tassen zijn een maatje kleiner dan de gewone tas. De kinderfietstas past perfect op een klein fietsje. Want ook kleine kinderen willen net als hun papa en mama natuurlijk een mooie fietstas.

Fietsaccessoires online

Naast tassen voor de fiets zijn er natuurlijk nog heel wat fietsaccessoires waarmee je een fiets kunt opvrolijken. Denk bijvoorbeeld eens aan een fietsbel. Deze zijn niet meer net zoals vroeger zo saai. Nee, deze zijn vaak verkrijgbaar in allerlei kleuren en zelfs in allerlei vormen. Zo zijn er zelfs fietsbellen in de vorm van golfballetjes en voetballen. Een fietskrat of fietsmand is ook zo'n fietsaccessoire dat niet op de fiets mag ontbreken. Veel dames kiezen voor de fietsmand terwijl jongelui en heren liever voor een fietskrat gaan. Het fietskratje of fietsmandje kan ook nog leuk versiert worden met bloemenslingers. Kies je favoriete kleur bloemslinger en hang deze met behulp van tiewrapjes aan je mand, stuur of kratje. 

Als je denkt dat je nu klaar bent met fiets pimpen, dan heb je het mis. Je kunt ook je zadel versieren met een zadelhoesje. Deze is zowel functioneel als decoratief. Wil jij ook een zadelhoesje? Kijk dan maar eens op de site van pimpjefiets! Daar vind je heel veel leuke zadelhoezen. Ze houden je fietszadel droog als je fiets in de regen heeft gestaan en zorgen bovendien voor een dosis gezelligheid op je fiets. De printjes van sommige zadelhoesjes kun je weer combineren met fietshandschoenen en bagagedrager kussentjes. Als klap op de vuurpijl wil je natuurlijk ook nog een leuke fietsvaas op je stuur monteren! Stop een leuke frisse bloem in je fietsvaasje en je bent helemaal hip!!

Bestsellers aanbiedingen