• 0 Product(en)
    Totaal € 0,00

    • 0 Product(en)

      € 0,00

Fietsaccessoires kopen?


Heb je net een nieuwe fiets gekocht? Of een tweedehands fiets via Marktplaats gescoord? Dan willen wij je natuurlijk van harte feliciteren met je nieuwe aanwinst! Je nieuw gekochte fiets moet natuurlijk nog wel een beetje gepersonaliseerd worden, zodat jou vrienden jouw fiets er zelfs op het drukke centraal station van Amsterdam er nog zo uit kunnen pikken.

Om je fiets een beetje te personaliseren is het zaak om te weten wat voor type persoon jij bent. Ben je een vrolijk iemand? Dan past een rode of gele fiets goed bij je. Ben je een type dat graag opvalt? Kies voor een witte of oranje fiets. Ben je een sportief persoon? Dan past een donkerblauwe fiets perfect bij jou! Is de fiets die je zojuist gekocht hebt een andere kleur? Geen probleem, met een verf spuitbus heb je binnen 10 minuten een fiets met een geheel nieuwe look!

Oke, de verf zit erop! Nu wordt het tijd voor fietsaccessoires. En fietsaccessoires zijn er in Nederland genoeg. We zullen je een handje helpen! Laten we beginnen met een leuke fietsbel. Verder heb je nodig een handige fietstas en een fietsmandje of een fietskrat. Vervolgens kun je je fiets versieren met bloemenslingers. Wikkel ze om je stuur of om je fietsmand. Is je zadel naar wens? Er zijn leuke fietszadels hoor, in allerlei verschillende kleuren! Datzelfde geldt voor de fietshandvaten!

Vergeet ook je zadelhoesje niet. Deze zijn zo vrolijk en verkrijgbaar in wel 50 verschillende printjes. Enkele leuke fietsstickers maken je fiets helemaal af. Oja, en vergeet ook vooral je fietsvaasje niet!

Vergeet de regenponcho niet


Bovenstaande artikelen zijn vrijwel allemaal accessoires ter decoratie van je fiets. Maar wij hebben ook nog enkele fietsaccessoires gevonden die buitengewoon functioneel zijn. Een van die accessoires is de fietsparaplu! De fietsparaplu of wel de stormparaplu is een paraplu die wel tegen een windstootje kan. Deze Senz stormparaplu klik je vast in de houder van je fietsstuur en voila, jij rijdt vrijwel droog naar je werk zonder dat de paraplu bij elke rukwind omklapt. Wil je niet met een paraplu op je fiets zitten, kies dan voor een handige regenponcho. Regenponcho's wegen vrijwel niets en je trekt ze gemakkelijk aan over al je kleding. Een regenponcho hoeft ook niet duur te zijn. Vaak heb je al een goede poncho voor twee tientjes. Natuurlijk kun je ook voor andere regenkleding gaan. Kies een regenjas of regenbroek.
 

Bestsellers aanbiedingen