• 0 Product(en)
    Totaal € 0,00

    • 0 Product(en)

      € 0,00

Pimp je fiets

pimpjefiets.nl
Je fiets is in eerste instantie een handig vervoersmiddel om je mee te verplaatsen. Je gebruikt de fiets bijvoorbeeld om naar je werk of school te fietsen. Veel mensen doen ook boodschappen met de fiets en vervoeren de gekochten spullen dan in een fietstas. Natuurlijk kies je een fietstas die mooi past bij je fiets of juist een lekker opvallende als je fiest heel basig is. Tegenwoordig zijn fietstassen er in alle soorten en maten en is ontzettend veel keus. Omdat je de fiest veel gebruikt is het natuurlijk extra leuk om je fiest wat meer te pimpen dan alleen met fietstassen. Op deze site heb je al veel informatie gevonden over de fietsvaas, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Fietsaccessoires

Leuk fietsaccessoires om je fiets mee te pimpen zijn bijvoorbeeld fietsbellen. Wist je bijvoorbeeld dat er een fietsbel bestaat in de vorm van een paprika of kopje kofiie? Andere mogelijkheden zijn fietsstickers, bloemenslingers, gripringen voor aan je stuur en natuurlijk het bekende fietsvaasje. Neem maar een een kijkje op pimpjefiets.nl en je zal zien dat de mogelijkheden oneindig zijn!

Je zult merken dat je door het pimpjen van je fiest echt kan laten zien wie je bent. Kies je voor stoere fietsaccessoires, een romantische stijl of juiste lekker kitch? Het kan allemaal! Wij wensen je veel plezier met het pimpen van jouw eigen fiets en zijn benieuwd naar het resulataat.

Zelf je fietsdecoratie maken?
Wil je zelf decoraties maken om je fiets nóg gezelliger te maken en zoek je hier goede materialen voor? Denk dan eens aan tafelzeil. Tafelzeil is namelijk sterk en waterdicht. Je kunt van tafelzeil bijvoorbeeld een leuke sleutelhanger maken. Ook kun je er leuke bloemendecoraties van maken en deze in je fietsmand haken. Mensen die heel erg goed met de naaimachine overweg kunnen, kunnen misschien wel zelf fietstassen maken, net als Kitsch Kitchen! Als je dat wil proberen te maken dan raden we je aan om het Mexicaans tafelzeil te gebruiken. Dit zeil is namelijk heel erg sterk en is ook heel geschikt om in te stikken. Het mexicaanse zeil is verkrijgbaar met allerlei leuke motiefjes.
 


Weergave:


Bezig met laden...

Bestsellers aanbiedingen